torsdag 3. oktober 2013

Nyhetsbrev Oktober 2013

For en start på september! Vi gleder oss over mange nye medlemmer og masse folk på timene!

Her er hva som skjer hos oss i oktober.

1. Sports Club Sarpsborg Spinninguke!

Den 14 - 19 oktober arrangerer vi en hel uke med fokus på spinning her på Sports Club Sarpsborg. Det blir flere timer med 1 eller flere instruktører, trekninger av fine premier i timene, og en tøff men morsom maraton på lørdag etterfulgt av en fest. Alle disse timene er åpne for alle, medlem som ikke-medlem, så ta med deg en venner, familie, naboer og kollegaer og bli med. Flotte tilbud hele denne uka!

Meld deg på eventen på Facebook ved å trykke her, eller skriv navnet ditt på lista i resepsjonen eventuelt ring oss på 69126900 for mer info.



Sjekk timeplanen under for å finne din time.



2. Les Mills Halloween lansering!

29. oktober - 31.oktober presenterer vi de siste lanseringene fra våre Les Mills programmer, og tema er Halloween. Det vil si at du har mulighet til å være med fra starten av på alle de nye programmene våre fra Les Mills. Ny koreografi og ny musikk i 9 av våre gruppetreningspartier I fjor hadde vi også en meget velykket halloween lansering og håper å gjenta den bedriften i år. Info om opplegg og timer kommer nærmere. Finn fram Halloween kostymer og forbered deg til en fantastisk treningsuke med oss :)

Vi kårer:

  • Beste kostyme 
  • Les Mills utforderen


Dette er hvordan det var i fjor:


Her er fjorårets promovideo:

                                      


3. Spinningkonkuranse

Er du glad i spinning eller har lyst til å komme i gang med spinning? Vi fortsetter vår enkle spinningutfordring også i oktober. Det eneste du må gjøre er å sørge for å melde deg på den timen du skal være med og gi din billett til instruktøren. Vi vil hver måned frem til 2014 trekker en premie blant topp 3 spinnere i hver måned. I januar, da vi har vårt julebord, vil vi trekke en vinner av 6 mnd fri trening blant topp 5 spinnere i hele perioden. Tar du utfordringen?


4. Ikke glem vår vervekampanje!

Vi fortsetter med vår vervekampanje, og vi nærmer oss med stormskritt toppen av røret vårt. Pass på nå, år dine venner snakker om å begynne å trene, at du tar de med til oss. Da er du med i trekningen av våre flotte premier. Neste pris vi trekker er en splitter ny sykkel til en verdi av kr 4000,- før vi ved neste runde trekker en tur til 2 til London. 



5. Høstkampanje for nye medlemmer!

Sammen med vervekampanjen er dette et flott lokkemiddel for dine venner som ikke er medlemmer i dag. Tegn kontrakt nå, betal kun kr 199,-, og tren ut året uten å betale noen ting! Få med deg venner og familie opp og få de i gang. Det er aldri for sent å begynne med trening!



6. Fredagsquiz!

I spinninguka vil vi arrangere quiz for våre medlemmer etter RPM timen kl 1630 på fredag 18 oktober! Meld deg på i resepsjonen.

-

Vi gleder oss over en fortsatt flott høst og gleder oss til å dele treningsglede med alle våre nye og gamle medlemmer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar