søndag 8. september 2013

Nyhetsbrev for september 2013

August er over og hvilken fantastisk start på høsten med knall sommervær! Også på senteret har det vært masse aktivitet, og flere har avsluttet sin ferie og kommet i gang. Av aktiviteter i august hadde vi blant annet lansering av ny musikk og koreografi av våre Les Mills programmer, med Hawaii tema! Se filmen fra eventen:




I september skjer dette:


1. Nye programmer på timeplanen

Vi har nå godt i gang med høstplanen med flere nyheter og noen endringer. Her er høstplanen:



Høstplanen startet for fullt 2.september og vi har flere nyheter på planen.

GRIT Strength:

GRIT Strength er en høyintesitets intervall time som vil hjelpe deg til å komme i form rask. Dette er en 30 minutters effektiv treningsøkt for deg som ønsker å ta din trening et steg videre. Bli med på Grit Strength mandager og onsdager kl. 17.15. Vi starter også opp med denne timen på lørdager f.o.m. 28. september.




Tabata 

Tabata er en kjempe effektiv høyintensitets intervall økt på 30 minutter hvor man jobber hardt i 20 sekunder og har 10 sekunder hvile i 4 minutter. Denne timen vil sørge for at du både øker den aerobe og anaerobe kapasiteten og gir deg mulighet til å forbrenne mange kalorier både under og etter økten. Test dine grenser og bli med på en Tabata økt tirsdager og torsdager kl. 17.15 fra uke 38.

TRX

TRX i gruppe er en slyngetreningstime hvor du jobber med styrke, balanse, fleksibilitet, utholdenhet og koordinasjon. Du bruker din egen kroppsvekt, er funksjonelt og er tilpasset til alle, uansett nivå. Dette er en super time for deg som ønsker å styrke opp kroppen og få mest mulig ut av treningen. Bli med på TRX tirsdager og torsdager kl. 18.15 fra uke 43.

Gåklubben 

Vi har nå startet opp med Gåklubben på onsdager kl. 9.00. Denne timen fungerer utendørs hvor vi går rundt som er gruppe og kombineres med noen funksjonelle øvelser underveis. Denne timen varer i 60 minutter og passer for deg som elsker å gå turer og være sosial.

Let's Dance

Let's Dance er en super treningsøkt som tar deg gjennom en 55 minutters danseopplevelse. Glem at du er på trening, slipp deg løs og bli med på en morsom time. Let's Dance tar deg gjennom flere dansestiler.


2. Ny medlemstrener

Aina Fredriksen er vår nye medlemstrener. Ainas rolle er å hjelpe deg som medlem til å finne trening som passer deg, finne treningsgleden og holde motivasjonen oppe. For oss er det viktig at du får den oppfølgingen du fortjener, og denne tjenesten ligger i ditt meldemsskap :) Har du ikke medlemstrener enda, ta kontakt for et møte i dag!

Aina jobbet hos oss for 13 år siden, og er nå endelig tilbake i vårt team. Hun jobber nå som medlemstrener og instruktør samtidig som hun tar en utdannelse innen personlig trener. Aina har alltid vært opptatt av trening, og ønsker å hjelpe deg til å komme i form, nå dine mål og finne treningsgleden. Hun har bl.a. stilt i BodyFitness og har en rekke kurs innen trening! Vi er stolte av å ha henne tilbake i vårt team.


                                                                    (Aina i midten)
3. Gruppetrenings ambassadør

Vi er stolte av å presentere vår nye gruppetreningsambassadør, Jenny! Jennys oppgave er å ta i mot nye deltagere til gruppetrening og være med på våre gruppetreningseventer. Vi er kjempeglad for å ha Jenny som en del av vårt team! Jenny startet hos oss for over 2 år siden og har vært et ivrig medlem siden! Hun har totalt forandret sitt liv og funnet treningsgleden hos oss! Siden hun startet hos oss har hun gått ned over 30 kg. Jenny er alltid postiv, blid og en kjempeinspirasjon for oss alle! Vi gleder oss til samarbeidet med Jenny:)

Les mer om historien om Jenny her.


4. Turneringa

Lørdag 7 september var det nok en gang Ricochet turnering på Sports Club Sarpsborg arrangert av Sarpsborg Ricochet klubb. Over 20 ivrige spillere stilte opp på denne kvalifiseringen til German Open 2013. Dette var en åpen turnering for alle uansett nivå, hvor de tre beste kommer videre og representerer Sarpsborg Ricochet klubb i Tyskland 20. - 22. september.

Vinner denne gangen, ble Truls Karlsøen. Han slo Krystian Kubicki i finalen, mens Joachim Tangen knep tredje plassen etter en tøff kamp mot Rune Eriksen.

Neste turnering blir uoffiselt NM, i månedskiftet oktober, november.



5. Kampanje

Er du ikke medlem enda, har du denne måneden mulighet til å benytte deg av dette tilbudet:



Du får 3 vennekort. 1 personlig helseprofil, bag, drikkeflaske, svettebånd til de 25 første som benytter seg av kampanjen, CMS og IHRSA travelpass med mulighet til å trene på andre treningssentre verden rundt og egen medlemstrener. Ikke gå fra deg mulighet til å bli medlem av Sports Club Sarpsborg i dag :)


6. Vervekonkurranse

Bli en helsefadder og verv dine venner, familie, kolleger og naboer til vår treningssenter, og du er med i trekningen av flotte premier. Jo flere og jo tidligere du verver, jo større er sannsynligheten for å vinne :) Vi har allerede trukket to premier, og neste premie er en Ipad Mini fra Infografik! Du har også mulighet til å vinne en offroad sykkel fra Sarpsborg Sykkelsport og London Weekend tur :)




7. Sports Club Sarpsborg på seniortreff på Lande Bosenter

Torsdag 26. september kl 11:00 stiller vår flotte instruktør Unni opp på Lande Bosenter for en Godt Voksen time. Møt og du også og bli med på en fantastisk treningsøkt. Dette er et åpent arrangement for alle så det er bare å ta med seg en venn eller et familiemedlem.


8. Fredagsquiz

Fredag 27. september kl. 19.00 er det klart for fredagsquiz på Sports Club Sarpsborg igjen. Møt opp til en hyggelig sosial aften på vårt senter! Vi serverer vafler :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar