tirsdag 27. november 2012

VM Ricochet Praha 2012 - sluttspill og oppsumering.

Siste dagen for de norske gutta. Ettersom ingen av de andre klarte å kvalifisere seg videre ble det kun Truls som skulle spille i sluttspillet. Det ble som forventet veldig tøft. Her kommer en liten oppsummering av hans kamper.

Kamp 1. Motstanderen i denne kampen er ranket som Tysklands beste spiller. Truls la ned en fantatstisk innsats, men det ble for tøft og det endte til slutt med tre strake sett tap. Truls fikk kjent på nivået og fikk en real treningsøkt på kjøpet. Resultat: Tap 3-0.

Kamp 2. Etter å ha analysert neste motstander nøye var Truls virkelig innstilt på å dra i land Norges første seier. Etter en litt tung start i første sett ledet han lenge i andre sett. Motstanderen fra Nederland dro til slutt i fra på mange års rutine. Flott innsats og bra spill av Truls. Resultat: Tap 2-0 (best av 3 sett).

Kamp 3- plasseringspill. I første plasseringskamp møter Truls faren til spilleren som er ranket som nr 1. verden. Bra innsats og etter å ha tapt første sett vant han andre sett etter formidabelt spill. Siste sett ble jevnt,men dessverre for Truls ble det seniors rutine som avgjorde kampen. Endelig et sett, men dessverre tap. Resultat: tap 2-1.

Kamp 4 - siste kamp. Det hadde vært en lang dag for Truls da hans siste kamp skulle spilles. Han møtte jevn motstand,men fysisk og psykisk var det lite krutt igjen på Truls. Hederlig innsats og et par fantastiske ballvekslinger fra Truls endte dessverre i tap. Resultat: tap 2-0.

Fantastisk innsats av alle sammen! Truls endte til slutt på 31 plass av 66, Joachim ble nummer 54, men Krystian og Hendrik havnet rett bak det.

Dette har vært en fantastisk opplevelse og vi har fått sett spill i absolutt verdensklasse. Vi har lært masse som vi vil ta med oss inn i vårt eget Ricochet miljø på Sports Cub Sarpsborg. Målet denne gangen var å lære, neste gang skal vi bite fra oss!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar