fredag 23. november 2012

VM Ricochet 2012 - Praha. Videre oppsummering

Joachim møtte i sin "første" kamp spilleren som er ranket som nr 4 i Tsjekkia. Fantastisk innsats og han ledet lenge i andre sett selvom det dessverre ble for tøft. Resultat: tap 3-0Selv med tap klarte Joachim igjen å vinne neste match på walkover. Meget sterkt.
Krystian spilte sin andre kamp, igjen mot en på papiret bedre motstander. Han startet sterkt og ledet lenge. Til slutt  ble det for tøft og motstanderen dro i land seieren. Resultat: Tap 2-0 (best av 3)
Hendrik sin neste kamp var en skikkelig godbit. Etter å ha dratt i land første sett så det lyst ut. Neste sett gikk ikke hans vei og siste sett skulle derfor bli avgjørende. Etter en lang match som gikk til 21 ble det dessverre tap for Hendrik.Fantastisk innsats! Resultat: Tap 2-1.
Etter at Joachim kpm videre på walkover var det igjen klart for en rysare av en kamp. Etter å ha tapt første sett klinte han til med seier i neste. Det var duket for et spennende siste avgjørende sett. Det så lenge bra ut for Joachim, men det endte til slutt med seier til hans Tsjekkiske motstander. Bra innsats! Resultat: tap 2-1.

Utrolig bra innsats av alle sammen i dag. De har lært vannvittig mye. Nå gleder vi oss til å følge Truls i morgen mot resten av verdenseliten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar