fredag 23. november 2012

VM Ricochet 2012 - Praha. Oppsummering så langt.

Dag 1 er underveis og alle våre spillere (unntatt Truls som spiller i morgen) har spilt. Joachim la ned en enorm innsats og vant sin første kamp på walkover. Han er straks klar til sin "første" kamp.
Kamp 1. Hendrik - Sterba (cz). Mye nerver i kampen. Hendrik tapte første sett, men hevet seg betraktlig og vant neste sett. Jevnt er stikkordet for resten av matchen, og til slutt vant Sterba på sin rutine. Et tappert forsøk. Hendrik er nå flyttet til en utslags pulje og har fortsatt mulighet til å kvalifisere seg til morgendagen. Resultat:Tap 3-1.
Kamp 2. Krystian - Marek. Tung start for Krystian som møtte en tydelig sterkere spiller. 3 strake sett tap selv om Krystian spilte en av sine aller beste kamper. Marek er ranket høyt i Tsjekkia og Krystian har spilt aktivt under 1 år. Men tross tap, han kan fortsatt kvalifisere seg sånn som Hendrik. Resultat: 3-0.

Det blir spennende å følge resten av turneringen. Nivået her et vannvittig høyt og gutta er først og fremst her for å lære.

I tillegg er det verdt å nevne at dette anlegget servere pils for kr 5 og gratis mat. Noe som støtteapparatet og publikum setter meget stor pris på.

Følg med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar