mandag 4. januar 2010

Nye instruktører

Vi kan i 2010 glede oss over noen nye instruktører til våre gruppepartier. En med lang fartstid innen gruppetrening og en helt ny full av energi og pågangsmot.

Vi håper å føre gruppetrening i aerobicsal opp et nytt nivå ved å ønske tidligere norgesmester i aerobic Linda Saccardi Dias tilbake som instruktør ved vårt senter. Hun har som sagt meget lang og god erfaring fra gruppetrening og vil ha mage/rompe/lår (MRL) på tirsdager kl 1630 etterfulgt av vårt nye program Zumba kl 1730 (starter i februar). I tillegg vil hun ha Bodypump torsdag kl 18.30 og fredag kl 12.00. Hun er topp motivert og ser fram til å starte på SportsClub Sarpsborg Helsesenter!

Nadia Tvedten har vært med på spinning i lang tid ved vårt senter og er alltid full av energi når hun er med på de forskjellige timene. Vi var derfor meget positive til å ønske henne velkommen til vårt spinningteam.
Hun vil i første omgang ha vårt nye spinning tilbud Fatburn Spinning på mandager og onsdager kl.19.30. Vi er helt sikre på at hun vil gjøre en god jobb og ønsker henne lykke til!

Det er også verdt å nevne at spinning instruktør Øyvind Jensen vil returnere til vårt senter med 40 minutters Bootcamp i aerobic salen kl 16.30 fra februar. Han er ikke ny, men vi ønsker han hjertelig velkommen tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar