søndag 3. januar 2010

Nytt år, nye muligheter!

Nytt år, nye muligheter!

2010 er i gang og trening og helse er i fokus som aldri før. Vi ved Sports Club Sarpsborg Helse Senter følger selvsagt med og lanserer i 2010 nye partier på vår timeplan.

2 februar lanserer vi Zumba!
De siste par årene har dans blitt mer og mer populært etter suksessen fra TV programmer som "so you think you can dance" og "skal vi danse". Denne høsten har du garantert fått med deg Zumba på en eller annen reklame. Zumba er trening etter rytmer og dans som merengue, salsa, cumbia og reggaeton og annet.Nå lanserer vi også Zumba på vårt senter! Vi har fått en dyktig og erfaren instruktør til denne timen, hun vil vi presentere nærmere ved en senere anledning. Vi lover deg at dette blir utrolig gøy samtidig som du får svettet skikkelig. Vel møtt til første time med Zumba 2 Februar kl 17.30!


14 Januar er det Bootcamp!
Bootcamp trening er i skuddet som aldri før! Bootcamp er en intensiv trening hvor du garantert vil svette og hive etter pusten. Garantert en time du vil kjenne på kroppen! 30 min høy intensiv trening med velkjente øvelser! Vi sees 14 januar kl 16.30

Lørdag 9 og Søndag 10 januar er det ny lansering av våre populære Les Mills Programmer! Ny musikk, ny koreografi! Sett av denne helgen! Meld deg på nå, enten online på vår hjemmeside eller ved å henvende deg til oss i resepsjonen. Dette blir garantert show!

For deg som er glad i å spinne er det fra 11 januar masse nye partier på timeplanen.Det er nye timer både med og uten puls belte. Nyhetene er:

Langkjøring: 90 min  på sykkelen med Petter eller Ann-Kristin.
Fatburn spinning: 60 min hvor man hovedsakelig ligger i de 2 fett forbrennings sonene ved hjelp av pulsbånd.
Intervall: 75 min. Den tøffeste timen! Med pulsbelte.
Styrkespinning: 60 min med tunge tråkk!

Vel møtt til et nytt år med trening og moro på Sports Club Sarpsborg Helsesenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar