torsdag 7. januar 2010

Problemer med motivasjon?

Vanskelig å finne motivasjon til å trene? Er det kjedelig å løpe på tredemølla dag ut og dag inn? Tungt og umotiverende å løfte de samme samme gamle vektene? Prøv gruppetrening!

Å trene gruppetrening i aerobic sal er et godt alternativ til trening i styrkesal. Vi har et bredt utvalg av timer ved vårt senter. Både for deg som ønsker å trene kondisjon, styrke og ikke minst for deg som raskt mister motivasjonen for å trene. Vi har ved vårt senter muligheten til å tilby deg 7 partier fra verdens største og beste aktør innen gruppetrening, nemlig Les Mills. Les Mills gruppetrening blir produsert av profesjonelle i New Zealand inkludert leger, fysioterapauter og andre treningseksperter. Våre instruktører er også profesjonelle med kurs i regi av Les Mills for å bli godkjent instruktør og kvartalsvis kurs sammen med de beste instruktørene i verden.

Les Mills programmene er for alle!
  • Hvis du vil brenne maks kalorier prøv BodyAttack (Høypuls), det er en time for alle uansett hvilken form du er i. 55 minutter høy intesitet med energisk musikk gjør dette til en fest av et parti!
  • Glad i å danse? Prøv BodyJam! Bodyjam er 55 minutter satt sammmen av de siste dansetrendene og den hotteste nye musikken. Dette er utrolig gøy samtidig som du svetter og får trent.
  • Body Combat! Slag, spark og drivende musikk – BodyCombat gir deg et adrenalinkick du sent vil glemme! BodyCombat er en kampsportklasse som utfordrer både hjerte og hjerne. Inspirasjonen er hentet fra ulike kampsports- og selvforsvarsdisipliner som f.eks. Karate, Boxing, Taekwondo, Tai Chi og Muay Thai. Her får du trent kondisjon og fokusering. Treningen gir deg mulighet til å koble av, ha det morsomt og samtidig forbedre fysikken og koordinasjonen!
  • BodyStep er en moderne versjon av step up med stikkordene energi, kraft og glede! Det er et enkelt, atletisk og morsomt treningsprogram der du bruker en step kasse som man kan justere i høiden og trener til motiverende musikk. Trener du regelmessig forbedrer du kondisjonen din, blir mer koordinert og blir sterkere. Dette er god trening for beinmuskulaturen.
  • Bodyvive er et program som først og fremst henvender seg til de som lever eller vil leve et aktivt liv. I denne timen trener du kondisjon, styrke og bevegelighet samtidig presser en myk ball mellom hendene. Vive-ballen hjelper med å aktivere core-muskulaturen og trene holdningsmusklene samtidig som du trener for eksempel kondisjon. Musikken i BodyVive er i orginalform og kommer hovedsakeli fra 70-, 80- og 90-tallet. Klassen er designet for å få deltakerne å forlate klassen boblende av ny energi. Bodyvive er skreddersydd for aktive voksne i 40,- 50- og 60 års alderen, men passer for alle!
  • BodyPump er styrketrening til musikk som utfordrer deg og gjør deg sterk. Bodypump trenes på mer enn 10 000 anlegg i over 70 land. I løpet av en time trener du alle kroppens større muskelgrupper ved hjelp av en vektstang. Med ditt eget valg av vekter inspireres og utfordres du til å nå de resultater du har bestemt deg for. Vårt mest populære Les Mills program!
  • BodyBalance er Yoga, Tai Chi, Pilates trening som bygger fleksibilitet og styrke, og gir deg følelsen sentrert og rolig. Kontrollert pusting, konsentrasjon og et godt strukturert rekke strekninger, trekk og utgjør til musikk skaper en helhetlig trening som bringer kroppen i en tilstand av harmoni og balanse. Passer alle som vil ha en opplevelse av velvære for kropp og sjel.
Her er det garantert noe som passer deg. Så hvis du finner det vanskelig å komme i gang med trening etter jula, ta kontakt med oss og prøv en av våre gruppetimer. Timeplan finner du på vår hjemmeside. Der kan du også melde deg på online. For å lese mer om Les Mills trykk her.

Vel møtt til gruppetrening i 2010!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar