søndag 14. august 2011

Sports Club Sarpsborgs sunne Middagstips uke 32

Varm rosenkålsalat med kalkun
2 porsjoner

Kalkunbryst 300gr
Rosenkål 150gr
Vannkastanjer skivede 100gr
Paprika rød 80 gr (3/4 paprika)
Rødløk 1/2 stk
Solsikkefrø 4 spiseskjeer
Soyasaus 1/2 spiseskje
Rapsolje 1/2 spiseskje
Svartpepper
Urtekrydder, f.eks. trocomare ekker herbamare

Forvell rosenkålen.
Skjær kalkunen i mindre biter. Krydre og stek bitene i halvparten av oljen i ca 7-8 minutter.
Bruk en stekepanne/wokpanne.
Ta opp kalkunbitene og fres grønnsakene i resten av oljen.
Tilsett soya, hvitløk og trocomare eller herbamare.
Bland kalkunbitene med grønnsaker i pannen og strø over solsikkefrø.
Server.

per porsjon:
Fett: 12 gr
Protein: 44,8 gr
Karbohydrater: 17,4 gr
Kcal 357





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar