onsdag 28. desember 2011

2011 - Året med de store begivenhetene.

2011 har vært ett innholdsrikt år. Rundt omkring i verden og i Norge har det vært store og små hendelser som gjør at dette året vil for alltid være uthevet i historiebøkene. Slik er det også med Sports Club Sarpsborg.




Kulde er en ting som vi husker fra starten av 2011. Det er flere år siden det har vært så kaldt i Sarpsborg og i Norge. På Sports Club Sarpsborg gikk ting som vanlig og vi hadde stor pågang på senteret. Mange fant varmen hos oss. Det tradisjonelle Julebordet ble igjen en kjempe suksess som vanlig med masse mennesker god mat og leker! Vi gleder oss allerede til det neste.


Inferno!

16. februar er en dag vi alltid vil huske hos oss. Om det var den intense kulda som gjorde det vet vi ikke, men noen valgte å bruke badstu ovnen som tørke stativ med katastrofale følger. Full fyr i badstuen gjorde hele situasjonen dramatisk og da vi åpnet døren holdt hele senteret på å brenne ned. Bare flaks og et raskt brannvesen gjorde at "bare" damegarderoben tok mesteparten av støyten. Synet som møtte oss dagen derpå var ikke særlig hyggelig. Les reportasjen i SA. Arild forteller om dramatikken her.


Med hjelp av våre fantasiske medarbeidere og kunder åpnet vi senteret igjen i løpet av bare et par dager. 


Noe begrenset var det med kun en garderobe, men vi kom oss igjennom og hadde et fullverdig treningstilbud. Våre lojale kunder sto bak oss i denne vanskelige tiden, noe som vi er setter utrolig stor pris på.

Ganske nøyaktig 1 måned etter dette var det eieren selv som skulle komme i vanskeligheter. Dramtiske minutter endte heldigvis bra for Arild og han var tilbake på jobb dagen etter. En virkelig bragd av en mann i sin beste alder. Se reportasje her.

Blant de ansatte var det i perioden frem til sommerent knyttet stor spenning til utfallet av kulturhus saken da vi visste at det kunne bety mye for Sports Club Sarpsborg. I slutten av juni var det klart, vi fikk leie de gamle lokalene til SA. Vi startet oppussingen kort tid etter og satte oss som mål at vi skulle åpne 10 oktober kl 10.10. 

Det ble en hektisk periode og håndverkere, ansatte og kunder gjorde en gedigen innsats for at vi skulle bli ferdig. Oppgaven var stor, 3000 kvadratmeter, 2 squash baner, nord-europas største spinningsal, egen PT sone pluss masse mer.


10 oktober åpnet vi dørene. Alt var ikke helt ferdig, men vi valgte å ikke endre åpningsdato. Forventningene var store og spenningen blant medlemmer og ansatte var til å ta og føle på. Noen ble selvsagt litt overrasket at ting ikke var helt ferdig, men de fleste syntes det vi hadde fått til var veldig bra. Det var godt å komme i gang i nye flotte lokaler.




Nå har ting gått seg til på senteret og det meste er nå klart. Det eneste som gjenstår er å flytte spinningen. Dette blir gjort i løpet av januar.










Mange nye fjes, både medlemmer og ansatte har kommet til og fortsetter å komme. Det har skjedd mye i år og vi går en utrolig spennende tid i møte i 2012.

Med mengden treningssentre i denne byen er vi stolte av å kunne tilby et så helhetlig tilbud. Vi håper vi kan glede og innspirere gamle og nye i 2012 og årene som kommer.

Fra alle oss som jobber på Sports Club Sarpsborg tusen takk for i år og vi gleder oss til å hjelpe deg med dine trenings mål neste år. 



Nyt årets siste dag og et riktig godt nytt år. 

Vi sees i januar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar