søndag 31. juli 2011

Sports Club Sarpsborgs sunne Middagstips uke 30

Kylling med varm kantarellsalat
2 porsjoner

Kyllingfilet 350gr
Sukkererter 150gr
Kantareller ferske/konservert 80gr
Tomat 2stk
Purreløk 100gr
Svarte oliven 8stk
Olivenolje 1 spiseskje
Salat f.eks. ruccola, isberg eller annen salat 20gr
Soyasaus 2 teskjer (kan utelukkes)
Basilikumblad fesrk/tørket
Svartpepper

Sett ovnen på 200 grader.
Pensle kyllingen med soya og krydder med svartpepper.
Legg kyllingen i en ildfast form penslet med olje og sett inn i ovnen.
Etter 15 minutter legges tomatene inn i ovnen. Del dem først i 2. Legg også inn purreløk og kantarellene.
Stek i 15 minutter til.
Fordel kylling, kantareller, purreløk og tomater over salaten på to tallerkner.
Ha resterende olje over. Toppes med basilikumblad og server.

per porsjon:
Fett: 11,5 gr
Protein 45,5 gr
Karbohydrater: 18,4 gr
Kcal 359

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar