torsdag 13. januar 2011

Nye muligheter i 2011



Nå er det et nytt år og det gir deg muligheten til å ta tak i deg selv og komme deg opp av sofaen! Vi på Sports Club Sarpsborg Helsesenter fortsetter i 2011 med vårt gode tilbud og lover et fortsatt variert og bredt tilbud når det kommer til trening og velvære!

Bare se hva som kommer!

 

Nye programmer!
 Zumba har vært en stor suksess og vi fortsetter med mange timer i 2011.
Vi lanserer nå også Zumba Toning. Her bruker man såklate toning sticks i treningen. De samme rytmene og stilene benyttes, men man fokuserer mer på kroppskontroll og hvordan man bruker armene. Sticksene inneholder sand og lager lyd når de brukes, noe som utfordrer koordinasjon enda mer. Denne timen kommer i tilegg til ordinær Zumba.

Vi forandrer også litt på noen tider på noen av våre timer når det gjelder gruppetrening og spinning med at vi innfører stadig flere tider på noen av våre populære partier. Se vår nye timeplan for de nye tidene.

Kroppsanalyse!
Vi har også investert i en kroppsanalyse maskin hvor du kan få en detaljert vurdering av hvordan det står til med din kropp. Dette gir deg en ny dimensjon ved treningen og kan gi deg den motivasjonen du savner. Dette tilbudet starter vi opp med i løpet av våren.

Ut med det gamle inne med det nye!
I løpet av kort tid vil vi også bytte ut mange av de gamle styrke apparatene med splitter nye! Nesten 60 nye apparater kommer mot slutten av februar! I tilegg bytter vi ut nesten alle våre hantler og benker slik at vi fortsatt kan gi deg som ønsker å løfte litt tyngre enn andre et fortsatt godt tilbud.

Vi får også et par splitter nye tredemøller med skjermer som er ipod kompatible. Det betyr at du kan se dine egen filmer eller lytte til din egen musikk mens du trener! Dette gjør at vi nå har nesten 50 kondisjons apparater for å dekke ditt behov.

Personlig trening!
Hvor effektiv er din trening? Ved å bruke en Personlig trener kan du spesialisere treningen slik at ditt behov blir dekket. Enten om det er vektreduksjon, vektøkning, ryggplager, graviditet eller annet vil vår PT kunne hjelpe deg. Vårt godt tilbud fortsetter inn i det nye året med nytt utstyr som vår PT er ekspert på. Blant annet vil vi investere i kettlebells og TRX slyngesystem!

Massasje!
Vår gode pris på massasje fortsetter også inn i det nye året. 30 minutter, kr 200,- 60 minutter, kr 350,-! Få kan matche denne prisen. Book time allerede i dag. Det er stor pågang!

Dette er bare noe av det vi kommer med i 2011. Følg med utover året da store ting vil skje!

Vi gleder oss til å treffe deg igjen utover året her på Sports Club Sarpsborg Helsesenter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar