onsdag 27. oktober 2010

Ny trenings veileder/resepsjons medarbeider!


Mange av dere har helt sikkert allerede møtt vår nyeste medarbeider, Kine.

Kine Marie Hegerstrøm (24) fra Slitu i Indre Østfold er ansatt som treningsveileder og resepsjonist hos oss på Sports Club Sarpsborg Helsesenter.

Kine Marie, som nå bor på Borgenhaugen med sin samboer er allerede i godt gang med sin jobb og trives foreløpig meget bra. ”Kunder og ansatte har tatt meg godt imot, så jeg tror dette blir et flott arbeidssted!”

Hun har en bachelor grad innen fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole og er nå på sitt femte år som student på høgskolen i Halden inne praktisk pedagogikk. Ved siden av studiene har hun jobbet med salg.

Hun er meget opptatt av all idrett og helse men hennes store interesse er innen lagidretter som håndball, volleyball og innebandy. Ellers er hun veldig interessert i foto, reise og hund.

Kine Marie ønsker å hjelpe deg som kunde med a å finne motivasjon til å like fysisk aktivitet og hjelpe deg til å bedre din helse. Hun synes det er spesielt givende å jobbe med mennesker som har liten eller ingen trenings erfaring, de som er over vektige, eller som ligger i risiko sonen for ulike livsstils sykdommer. Å se at personer som sliter med dette får en enklere og mer aktiv hverdag, med min hjelp, er veldig givende sier Kine Marie.

Hun håper hun kan hjelpe deg i å nå dine mål, at hun kan være motiverende, oppmuntrende og få deg til å presse treningen din litt lengre enn du vill klart på egenhånd.

Vi på Sports Club Sarpsborg Helsesenter har kjempe tro på Kine Marie og håper du tar deg tid til å bli bedre kjent med henne. Vi ønsker henne lykke til og gleder oss til å jobbe sammen med henne.

Kine Marie kan treffes på e-post hvis du har noen spørsmål.

Sportslig Hilsen

Sports Club Sarpsborg Helsesenter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar