tirsdag 13. april 2010

BodyAttack, hva er det?


Vil du bli kvitt noen kilo fortest mulig? Da er BodyAttack tingen for deg. Her er puls- og svettefaktoren høy, og humørbarometeret på topp! Vi tester kalorikilleren. Kalorikiller de Lux!
Wow! Så mye har jeg ikke svettet på lenge! Ved å kaste et blikk ned på pulsklokken min registerer jeg at den siste timen har kroppen min forbrukt 998 kalorier og pulsen har vært oppe i 183!
Men viktigst av alt: Dette er GØY! Er du en av de aerobic-gærningene som elsker å bli skikkelig svett, liker å kjenne et snev av jernsmak i munnen (ja- bare et snev altså) og synes det å bli skikkelig andpusten er en drøm! Men det musikk til. Musikk er party og er den største motivasjonsfaktor som finnes! Hvis JA – Da er BodyAttack definetivt noe for deg :-)



Kondisjon, styrke og stabilitet

BodyAttack er lagt opp som en intervalltrening og er satt sammen av skikkelig hard kondisjonstrening, styrke og stabilitetstrening. All kondisjonstreningen er satt sammen av enkle serier med trinn som er lette å huske og å få til. Ofte relatert til forskjellige idretter som fotball, vollyball, håndball ect… Selv om det er høy intensitet går det fint an å utføre hele programmet uten løp/hopp. Det finnes hele tiden alternativer til de forskjellige øvelsene, sånn at alle kan delta :-) (Men husk at det er bra for skjellettet å få litt "juling" så det er egentlig lurt å ta med løp/hopp så lenge knær osv er enige i det).

Etter noen sanger med kondisjontrening beordres vi ned på gulvet til armhevinger. La det være sagt: Selv om du tar ganske mange armhevinger i uken, vil du uansett merke alle disse! Dette funker!

Etter en rask tur bort til drikkeflasken er det full fart igjen med kondisjonstrening pepret med høye spark og kneløft før vi avslutter med styrkeøvelser på bena og mageøvelser som river godt og en herlig avslapning til slutt.
Passer for alle uansett alder eller kjønn :-) Du kan trene BodyAttack hver onsdag kl. 1720!
Ta utfordringen og prøv da vel?

Har du prøvd?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar