fredag 15. juli 2011

Sports Club Sarpsborgs sunne Middagstips uke 28

Tunfiskgrateng
2 porsjoner
  • Tunfisk i vann, 150 gr
  • Egg, 2stk
  • Eggehvite, 4 stk
  • Lettmelk, 1 dl
  • Cottage cheese 1,5% fett, 1 dl
  • Olivenolje, 2 tsk
  • Purreløk, 1 stk
  • Tomat, 1 stk
  • Brokkoli frossen, 80 gr
  • Paprika gul, 60 gr (1/2 paprika)
  • Svart pepper
  • Dill
  • Oregano eller basilikum krydder
Sett ovnen på 225 grader.
Visp forsiktig sammen egg, lettmelk, dill og svart pepper.
Pensle en ildfast form med olivenolje.
Fordel hakket purreløk, brokkoli i mindre biter, skivet tomat og tunfisk i formen.
Hell på eggerøren. Legg ut klatter med cottage cheesen og kryddre med urtekrydder.
Sett formen i ovnen og gratiner i ca 20-25 minutter.
Skiv paprikaen og legg på tallerkenen sammen med gratengen.

Vi håper det smaker :)

Per porsjon:
Fett: 12,1 gr
Protein: 44,8 gr
Karbohydrater 17,5 gr
kcal: 358

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar