2 porsjoner
- Tunfisk i vann, 150 gr
- Egg, 2stk
- Eggehvite, 4 stk
- Lettmelk, 1 dl
- Cottage cheese 1,5% fett, 1 dl
- Olivenolje, 2 tsk
- Purreløk, 1 stk
- Tomat, 1 stk
- Brokkoli frossen, 80 gr
- Paprika gul, 60 gr (1/2 paprika)
- Svart pepper
- Dill
- Oregano eller basilikum krydder
Visp forsiktig sammen egg, lettmelk, dill og svart pepper.
Pensle en ildfast form med olivenolje.
Fordel hakket purreløk, brokkoli i mindre biter, skivet tomat og tunfisk i formen.
Hell på eggerøren. Legg ut klatter med cottage cheesen og kryddre med urtekrydder.
Sett formen i ovnen og gratiner i ca 20-25 minutter.
Skiv paprikaen og legg på tallerkenen sammen med gratengen.
Vi håper det smaker :)
Per porsjon:
Fett: 12,1 gr
Protein: 44,8 gr
Karbohydrater 17,5 gr
kcal: 358
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar